7 березня 2016 р.

Шановне жіноцтво!
Вітаю вас з Міжнародним днем прав жінок та миру!
Свято 8 Березня  у нашій країні вже давно втратило історичний зміст, а сприймається більшістю як день вшанування жіночої половини людства.
Отож, нехай весна принесене в Ваші оселі тепло, радість, а у Ваші душі – натхнення, любов та кохання! Хай лише достойні чоловіки будуть поруч з Вами, а їхня увага та вчинки будуть робити Вас по-справжньому щасливими не лише 8 березня, а щодня!!!
 P.S.  Як математику мені стало цікаво, яке значення має цифра вісім. Мене вразила невипадковість появи саме цього числа в даті Жіночого дня!
У китайській системі «У-сін» вісімка співвідноситься з деревом, а воно відповідає за життя. Аналогія стане більш зрозумілою, якщо згадати, що в періодичній системі Менделєєва під порядковим номером 8 знаходиться кисень — основа життя на Землі.
Якщо покласти вісімку «на бік», то вийде символ нескінченності. Цифра 8 може бути представлена як сума двох четвірок, і в такій інтерпретації відповідає за взаємовідносини між людьми. В генетиці є 4 білкових коду — вони визначають спадковість людини і будь-якої живої істоти на цій планеті. Цифра 8 в даті народження людини визначає її почуття обов’язку по відношенню до батьків.
Цифра 8 має ще одну якість: це знання, пошук правди. Ще одне значення цифри 8 — це терпимість до невдач і страждань.

Погодьтесь, мабуть, невипадково це свято припадає саме на ВОСЬМЕ березня!!! :)

Немає коментарів:

Дописати коментар